What’s going on?

Så, rörandes de föregående inläggen:

Min plan var ju att försöka förstå vad som pågick i mitt liv och vad jag kände. Jag kom fram till vad jag känner och vad jag sku göra. Nå, jag han inte göra något. Före blev jag attakerad och fick allt vad jag aldrig trott bekräftat, så det var onödigt för mig att ens berätta att allt var över.

Men som de flesta nyårsfester spenderades även denna kanske inte i ett riktitgt nyktert skick. Och för er (hah.) som inte vet, så kan detta leda till en del minnesluckor. But oh well, fick minnet patchat och jag fortsatte på mina små fluffiga moln.

Nu är det iaf över. Gårdagen slutade med en liten patchning av resterande luckor, lite tänkande över hur allting fungerar och de olika kraven som krävs av båda. Denna dag började med ett konstaterande av att det inte är värt det och får rinna ut i sanden.

Så, nu var det över. Nu kan jag fortsätta vara mitt helt awesome jag och inte bry mig över vad någon annan kan tänkas tänka om mig.

Soundtrack for to day: Dropkick Murphy’s I’ll start again. Kanske jag borde tagit det som ett tecken när den var det första som börja spela i huvudet?

Haha, oh well, there’s nothing more that you can do. Laugh it off, it haven’t nor will it ever be , the end of the world.

OverAndOut. Cheers people, cheers.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: