Unicorns, pew pew

Jag sportar ofta med att låta tankarna vindla som de vill, som en form av meditation, och kommer ibland fram till intressanta saker. Idag blev det enhörningar…

Tror ni att det vore möjligt att föda upp enhörningar om man fick en blodlinje beståendes endast av hästar som har en form av tjockare skalle? Om man sedan stimulerade tillväxten av ben-materia på just det specifika stället i pannan, sku det då bli efter flere generationer ett horn? Detta betyder ju dock att man borde ändra deras genetiska materia för att det ska fungera, att bara sätta till en agens som fungerar som stimulant på pannbenet sku inte fungera i och med att det är en ”mjuk” attribut, så som muskel definition… Samt:

Om det fanns enhörningar, lever de i flockar och hur sku populationen i så fall bestämma alfa-paret? Honan är troligen utvald via fruktbarhet, men hanen… Sku de tävla sinsemellan med sina horn som andra djur med någon form av ”krona” eller är de såpass utvecklade och majestetiska att de sku ha en form av skönhetstävling..?

Also, unicorns are compatible with lasers, like add-on’s, but more awesome.

//Cheers!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: